*Nettavisen* Nyheter.

Ber politiet etterforske lekkasjer

VIL STOPPE LEKKASJENE: Harald Stabell som er bistandsadvokat for familien til Sigrid G. Schjetne ber nå politiet om å etterforske lekkasjene av obduksjonsrapporten. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Familien til drepte Sigrid G. Schjetne er frustrert over at de får informasjon fra obduksjonsrapporten gjennom media.

OSLO TINGRETT: – De er frustrerte over lekkasjene. Jeg har i dag sendt en anmodning til politiet om at de etterforsker og eventuelt straffeforfølger kildene, sier familiens bistandsadvokat Harald Stabell til Nordstrands Blad.Stabell har selv sett den klausulerte obduksjonsrapporten, men har taushetsplikt, også overfor familien.

Obduksjonsrapporten gir ikke noen svar på når og hvordan Sigrid G. Schjetne ble drept.

Tilbakeslag

– Familien fikk samme informasjon i morges som politiet nå gir, men de kunne lese om den i VG på fredag og på TV2 i går. Dt oppleves tungt å måtte forholde seg til å høre om den gjennom media og ikke fra politiet. De har det veldig vanskelig og prøver å bearbeide sorgen, men når de får dette gjennom media oppleves det som et tilbakeslag, sier Stabell.

LES ALT OM SIGRID GISKEGJERDE SCHJETNE-SAKEN HER

Tilleggsbelastning

Politiet ber nå pressen stoppe spekulasjonene rundt hva som skjedde med Sigrid G. Schjetne etter at hun forsvant fra Østensjø natt til 5. august i år.

– Jeg ber pressen om ikke å spekulere i hendelsesforløp og dødsårsak av hensyn til Sigrid familie. Det er en stor tilleggsbelastning for dem, sier politiadvokat Cecilie Gulnes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.