Gå til sidens hovedinnhold

Berre kan bli historisk

Signerte ny kontrakt og gjenforenes etter all sannsynlighet med Kjetil Rekdal.

VALLE: Mandag var juleferien over for Vålerenga-spillerne, da de møtte til årets første trening i Vallhall. På plass var også lagets trofaste breddeholder Morten Berre (37), som denne helgen fikk forlenget kontrakten til ut 2013.

LES OGSÅ: – Kom hjem, Kjetil Rekdal!

– Jeg har vært klar lenge når det gjelder å få skrevet under ny kontrakt, det er godt å få ting på plass, sier Berre.

Kan bli historisk

Teknikeren kom til klubben før 2003-sesongen, og har ti sesonger bak seg i VIF-drakta.

37-åringen er allerede på toppen av listen over spillere med flest toppseriekamper for Vålerenga, men kan nå drible seg forbi Freddy dos Santos i antall obligatoriske kamper for hovedstadsklubben.

Berre står bokført med 312 opptredener - dos Santos 326.

– Slikt betyr mest etter at man har lagt opp. Mitt fokus er å gjøre det best mulig for Vålerenga, sier veteranen.

Rekdal signerer tirsdag?

Vålerenga startet oppkjøringen uten en ny hovedtrener på treningsfeltet. André Bergdølmo og Andrea Loberto ledet den halvannen time lange økten.

Flere navn har vært koblet til klubben, etter at VIF og Martin Andresen skilte lag i fjor høst. I helgen takket Ståle Solbakken nei, mens Per Mathias Høgmo meldte avbud forrige uke.

Søndag var Jan Jönsson i møte med klubbledelsen, men etter det dittOslo erfarer er det ventet at Kjetil Rekdal signerer for osloklubben i løpet av kort tid.

Hovedaksjonær i Vålerenga Invest Fotball AS, Tor Olav Trøim, ønsker seg nemlig et gjensyn med klubbens tidligere suksesstrener, og skal være villig til å åpne lommeboka og spytte inn flere titalls millioner til spillerkjøp – dersom gulltreneren fra 2005 hentes tilbake til Valle.

Tror på suksess

Berre tror en gjenforening med sin tidligere sjef kan blåse nytt liv i VIF-leiren.

– Jeg husker de gode tidene godt, og tror "Reka" kan være en veldig bra løsning. Vi hadde kjempesuksess med ham sist, han er absolutt en god kandidat til jobben. Rekdal er populær blant mange i og rundt VIF, som kan skape entusiasme rundt Vålerenga, sier Berre.

LES OGSÅ: Vålerenga landet millionavtale

LES OGSÅ: "Mos" følger med på Vålerenga

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto