RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det ble varierte oppdrag for politiet i forrige uke. Loggen forteller blant annet om knivbeslag og en sint israelsk dame.
Det ble varierte oppdrag for politiet i forrige uke. Loggen forteller blant annet om knivbeslag og en sint israelsk dame. Foto: Arkivfoto

Beruset polakk urinerte ved butikk

En fortørnet familie fra Israel, ufin oppførsel og knivbeslag er noe av det politiet har på sin logg fra forrige uke.

MAJORSTUEN: Onsdag måtte politiet rykke ut til Rimi i Stasjonsveien. Der traff patruljen på en polakk som ikke oppførte seg helt etter reglene. Han urinerte ved butikken, og virket åpenbart beruset. Politiet ville ha en prat med mannen. Da han oppga feil personalia, i form av en annen persons id og i tillegg hadde en kniv i sekken, ble mannen brakt til arresten.

Natt til onsdag fikk en familie fra Israel en uønsket overraskelse midt på natten. De sov i sin bobil på Bogstad camping da de ble vekket av lyder. En mann hadde tatt seg inn i bobilen.

Hans forsøk på å få med seg et par bærbare PC-er og en mobiltelefon, lyktes ikke. Damen i bobilen tok for seg mannen. Ifølge politiet fikk han en lekse han sent vil glemme. For politipatruljen ble det da også en smal sak å ta ham med seg.

På innbruddsfronten er det fortsatt rolig. I forrige uke ble det anmeldt «bare» innbrudd i bolig. Det ene skjedde i Slemdal/Ris-området, det andre på Frogner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere