RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Besøkte Grorud skole


 
 
Statsminister Jens Stoltenberg og kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell deltok i dag ved skolestart for seksåringene ved Grorud skole.

GRORUD: - Vårt ønske er at alle elever som i disse dager går inn gjennom skoleporten skal møte en skole preget av kunnskap, arbeidsglede og mestring, sa statsminister Jens Stoltenberg som sammen med kunnskapsministeren fikk møte seksåringene som i dag hadde sin første skoledag på Grorud skole.

- Alle kan få til mye

- Skolen er viktig for barna, men også for landet vårt. Derfor er det viktig å ha en skole der kvaliteten på det faglige innholdet er i førersetet. Alle kan få til mye, og vi må ha en skole som gir dem sjansen, sa statsministeren til elevene.

I stortingsmeldingen om kvalitet i skolen, som regjeringen la fram i juni, ble det varslet flere tiltak, som for eksempel lovfestet plikt til forsterket opplæring de første årene, kompetanseløft for lærerne og skolelederutdanning.

- Vi vil at alle elever skal videreutvikle det beste i seg, og at alle som møter utfordringer skal få hjelp til å håndtere disse så tidlig som mulig, sa Stoltenberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere