*Nettavisen* Nyheter.

Beskyldt for prostitusjon

  Foto: Illustrasjonsfoto

En kvinne og en mann havnet i slåsskamp i Skippergata. Les politiloggen her.

OSLO SENTRUM: Kl. 00.23 kom det melding om en slåsskamp i krysset Karl Johans gate/Skippergata. Det var en 35 år gammel kvinne og en 42 år gammel mann som hadde røket i tottene på hverandre med bakgrunn i en krangel om prostitusjon. Politiet bortviste mannen fra stedet i 200 meter fram til i dag kl. 08.00.

Kvinne funnet noe forkommen

ILA: Like før kl. 23.00 i går kveld ble det funnet en kvinne på en benk i Iladalen noe forkommen. Politiets melder fikk nesten ikke kontakt med henne, og da politiet kom, ble hun av politiet kjørt til legevakten. Kvinnens identitet var i morgentimene på det uvisse.

Brann i askebeger

ST. HANSHAUGEN: Straks før midnatt ble det meldt om en liten brann på en veranda i Bjerregaardsgate. Brannen ble slukket av en beboer og det viste seg å være en ulmebrann i et askebeger. Brannvesenet var på stedet. Ingen skadet.

Mann slått ned ved Saga kino

SENTRUM: Kl. 01.35 ble det meldt om at en mann var slått ned og lå på fortauet utenfor Saga kino. Det skulle formentlig være to gjerningsmenn til denne episoden. Den 43 år gamle fornærmede var bevisstløs og hadde fått et stort kutt over munnen. En ambulanse kjørte han til Ullevål universitetssykehus. Det finnes vitner til episoden og den skal dessuten finnes på et videoopptak. Politiet lette i natt etter gjerningsmennene, men fant ingen så langt.

Tyveri med handlevogn

SORGENFRIGATA: kl. 04.15 ble det meldt om noen narkomane som drev et tyveriraid fra biler og puttet det de klarte å stjele i en handlevogn. Politiet kom over biler med knuste ruter og i området gikk en eller flere bilalarmer. I Åsaveien ble det funnet en tom handlevogn, og i nærhet påtraff politiet en mann som hadde flere GPSer i en koffert. Den 42 år gamle mannen erkjente på stedet og ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Han - eller flere - skal ha gjort innbrudd i flere biler i løpet av natten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.