RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beslagla fem kilo khat


 
 
Lørdag kveld beslagla politiet fem kilo khat ved Tollboden i Møllerveien. Les hele politiloggen her.

OSLO: Lørdag kveld kl. 22.36 ble fem kilo khat beslaglagt ved Tollboden i Oslo. Fire personer er pågrepet i sakens anledning. De ble alle kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Flott kamera stjålet

GRÜNERLØKKA: Kl. 22.23 fikk politiet melding om et innbrudd i Markveien. To personer var sett mens innbruddet ble utført, men de klarte å stikke fra stedet før det ble tatt. Stjålet var bl.a. et flott speilreflekskamera. Saken anmeldes i løpet av dagen.

Trikkerute knust

GAMLEBYEN: Kl. 00.48 i natt kom det melding om at noen hadde kastet en flaske mot en trikk i Oslogate i Gamlebyen. Ruten på trikken knuste, og en passasjer fikk en liten skade. Det var ikke behov for ambulanse, og passasjeren vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Brukte sin brors identifikasjon

OSLO SENTRUM: Kl. 02.07 kontrollerte politiet en mann på en bar i Oslo sentrum. Han hadde flere id-kort på seg, og det viste seg at han benyttet sin brors id. Den 18 år gamle mannen ble bortvist fra stedet.

Grevling fjernet

ØSTENSJØVANNET: Kl. 02.30 kom det melding om en skadet rev ved Østensjøvannet. Det viste seg å være en grevling som ble fjernet fra stedet av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere