Gå til sidens hovedinnhold

Beslagla fem kilo khat

Lørdag kveld beslagla politiet fem kilo khat ved Tollboden i Møllerveien. Les hele politiloggen her.

OSLO: Lørdag kveld kl. 22.36 ble fem kilo khat beslaglagt ved Tollboden i Oslo. Fire personer er pågrepet i sakens anledning. De ble alle kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Flott kamera stjålet

GRÜNERLØKKA: Kl. 22.23 fikk politiet melding om et innbrudd i Markveien. To personer var sett mens innbruddet ble utført, men de klarte å stikke fra stedet før det ble tatt. Stjålet var bl.a. et flott speilreflekskamera. Saken anmeldes i løpet av dagen.

Trikkerute knust

GAMLEBYEN: Kl. 00.48 i natt kom det melding om at noen hadde kastet en flaske mot en trikk i Oslogate i Gamlebyen. Ruten på trikken knuste, og en passasjer fikk en liten skade. Det var ikke behov for ambulanse, og passasjeren vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Brukte sin brors identifikasjon

OSLO SENTRUM: Kl. 02.07 kontrollerte politiet en mann på en bar i Oslo sentrum. Han hadde flere id-kort på seg, og det viste seg at han benyttet sin brors id. Den 18 år gamle mannen ble bortvist fra stedet.

Grevling fjernet

ØSTENSJØVANNET: Kl. 02.30 kom det melding om en skadet rev ved Østensjøvannet. Det viste seg å være en grevling som ble fjernet fra stedet av politiet.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her