RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjengen bak, foran og i Litteraturhuset.
Gjengen bak, foran og i Litteraturhuset.

Best i by'n med 804 daglig besøkende

Litteraturhuset i Wergelandsveien trekker folk i tusentall.

FROGNER: Vi fryktet at beliggenheten vår skulle oppfattes som vestkanten, innrømmer daglig leder av Litteaturhuset, Aslak Sira Myre da han har lagt frem de svært positive tallen for Litteraturhuset forrige uke. .

Det var en lite begrunnet frykt, og folk fra hele byen renner ned dørene i det gamle Lærernes Hus på hjørnet av Wergelandsveien og Parkveien.

I løpet av 160 dagers drift har huset stått for 351 arrangementer, med 35 000 publikummere .

ble gldelig nyheter både for Leitteraturhusets folk, og alle andre som er opptatt av bøkenes nye storstue i Frogner bydel spesielt, og i Oslogenerelt.

Jeg mener det viktigste å si er at dette bekrefter at Fritt Ord som satset på dette, gjorde noe riktig. De så et behov som de mente det var mulig å fylle, sier Sira Myhre.

Han sier til Lokalavisen at det helt fra man begynte å planlegge Litteraturhuset har vært viktig nettopp å fylle hele huset., og lage et funksjonelt hus.

Folk advarte mot at huset var for stort . Nå har vi vist at det er for lite.

For mange er litteraturhus og bokcafè synonymt med voksne damer som leser og lytter til forfattersamtaler.

Det stemmer. og de er ogsp her. Helt fra begynnelsen har vi vært veldig opptatt av å motvirke litteraturghettofisering. Litteraturen er for alle! Det viser arrangementene på huset, sier en stolt Aslak Sira Myhre, mellom to møter, på veiut av huset fordi han egentlig er i pappapermisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere