RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Best i byen på hjemmesykepleie


BLOMST OG DIPLOM: Eldrebyråd Aud Kvalbein (KrF) delte ut diplom og blomster til Bydelsdirektør Mona Taasen for bydelens gode resultater i brukerundersøkelsen for 2011. Spesielt fornøyde er brukernemed møtene med pleierne.
BLOMST OG DIPLOM: Eldrebyråd Aud Kvalbein (KrF) delte ut diplom og blomster til Bydelsdirektør Mona Taasen for bydelens gode resultater i brukerundersøkelsen for 2011. Spesielt fornøyde er brukernemed møtene med pleierne. Foto: Begge foto: Gunn Benjaminsen
– Det er viktig å sette seg mål, og dere har nådd dem, sa eldrebyråd Aud Kvalbein da hun gratulerte Bydel Nordre Aker.

NYDALEN: Eldrebyråd Aud Kvalbein tok turen til bydelsadministrasjonen for å gratulere med at bydelen har de mest fornøyde brukerne i Oslo av hjemmesykepleie.


– Det er viktig å sette seg mål, og dere har nådd dem, sa Kvalbein.

Oslo kommune gjennomfører hvert år en undersøkelse blant brukere av hjemmetjenester. I 2011 var 94 prosent av brukerne av hjemmesykepleie fornøyd eller svært fornøyd med tjenestene de mottar i Nordre Aker.

Roser lederne

Eldrebyråd Aud Kvalbein møtte blant andre bydelsdirektør Mona Taasen og seksjonssjefene for hjemmetjenestene i bydelen for å gratulere dem med de gode resultatene.

Kvalbein mener ledelsen i bydelen er å takke for de gode resultatene.

– Bydelen har stabile arbeidere, mange som trives, og vi har lavt sykefravær. Da er det opplagt at de har gode ledere, sier Kvalbein.

Fokus på møtene

Mona Taasen mener møtene mellom pleier og bruker er mye av forklaringen bak de gode resultatene.

– Jeg tror resultatene har sammenheng med at vi fokuserer på møtet mellom ansatte og brukere, sier Taasen. Hun forteller at brukerne også opplever kontinuitet fordi det er liten utskiftning av de ansatte i hjemmetjenestene.

Gir rosen vidrere

Seksjonssjefene Britt Dall Osso, Espen Gøranson og Une Bonnevie er enige i at de gode tallene har en sammenheng med at de har stabile og flinke medarbeidere. De mener også det vedvarende arbeidet med å stadig bli bedre, spiller inn.

– Vi har over lengre tid hatt fokus på de områdene hvor vi har hatt forbedringspotensiale, for eksempel antall pleiere som er innom hver bruker, sier Dall Osso.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere