*Nettavisen* Nyheter.

Best i by’n på mobiltelefoner

BEST: Store og små fotballentusiaster satser nå på undervarme på det planlagte kunstgresset på Myrerjordet, og Kjelsås IL ble best i by’n på innsamlingen - her fotballgutta i Kjelsås IL på Grefsen Stadion - fra venstre William da Rocha (9), Philip Halvorsen (9) og Victor Halvorsen (7). (FOTO: Arkiv)

– Veldig gledelig at laget har vært så gode på å samle inn telefoner - dette blir det cash av, sier fotballsjefen Dag Halvorsen.

KJELSÅS: – At vi nå har fått inn flere enn 1700 mobiltelefoner, sier vel noe om at Kjelsåsfolket er interessert i å støtte opp om varme under det kommende kunstgresset på Myrerjordet. Ja - vi er best i by’n på mobiltelefoner - og ikke minst tredje beste i hele landet, sier en glad Dag Halvorsen, otballsjefen i Kjelsås IL.


Lagene får 35,- per telefon fra Telenor. Alle resultater finner du her.

Flere runder

– Men vi er ikke ferdige med innsamlingene, og langt fra i mål når det gjelder finansieringen av varmen under kunstgresset. Vi kommer nok til å dra igang flere mobilinnsamlinger, og også sette igang andre tiltak for å få nok penger til prosjektet, sier Halvorsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.