RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Best i landet på frukt og grønt


Daglig leder Truls Dedekan på Coop Mega Skøyen var fornøyd med prisen for beste bredsortiment.
Daglig leder Truls Dedekan på Coop Mega Skøyen var fornøyd med prisen for beste bredsortiment.
I konkurransen om hvilke butikker som har den beste frukt og grønt-avdelingen i landet, var Coop Mega på Skøyen blant dem som gikk helt til topps.

Matbutikken på Skøyen vant pris for beste bredsortiment. Daglig leder Truls Dedekan på Coop Mega Skøyen er meget stolt av førsteprisen.

Satsingsområde

For oss har frukt og grønt alltid vært et satsingsområde. Vi etterstreber kvalitet ved å lytte til kundenes tilbakemeldinger og å alltid være godt bemannet i avdelingen, sier Dedekan.

Bak kåringen står Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) sammen med Dagligvarehandelen og ACNielsen. Konkurransen har gått gjennom et helt år i fagbladet Dagligvarehandelen. Alle landets butikker var aktuelle kandidater, men kjedene har selv nominert de 54 butikkene som gikk videre til finalerundene.

Trendy og godt for helsen

- Intensjonen med konkurransen har vært å bidra til inspirasjon og ytterligere vekst i salget av frukt og grønt i dagligvarebransjen. Helse er en megatrend og potensialet i bransjen er stort. Vi vet at en bugnende frukt og grønt-avdeling gir økt salg, noe som igjen gir positive utslag for folks helse, sier direktør Guttorm Rebnes i OFG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere