Best på brett

Om du digger vertramps, pools eller rails - Skate 3 er rene skateparadiset.

Om du digger vertramps, pools eller rails - Skate 3 er rene skateparadiset.

Lyden av skateboardhjul mot asfalten er kanskje noe av det deiligste med Skate 3.

Grafikken er meget bra.

Skate 3 (PS3/X360)

SPILLVERKET.NO: I en spillserie som ser like hyppige fornyelser som Call of Duty-serien, er det nok mange som spør seg: Er det nok nytt til å investere i en oppdatert versjon?

Svaret er ja. Skate 3 er ingen bortkastet investering

Nytt for serien er at spillet har fått tre vanskelighetsgrader: easy, normal og hardcore. Normal er den vanskelighetsgraden som har vært på skatespillene til nå, og tilbyr en tilgjengelig, men utfordrende måte å spille på. Easy gjør det vanskeligere å falle av brettet og lettere å utføre triks og raile.

Hvis du spiller på hardcore er du som navnet tilsier, en ekstremt kul type, men ikke bare det, graden av realisme øker også betraktelig. Trå derfor varsomt om du ønsker å begi deg ut i hardcoreland.

Finn prisen på Skate 3 i Prisguide.no

Integrert flerspiller

Spillet har også en godt integrert flerspillerdel, som du når som helst kan hoppe inn og ut av.

Det går fort og er lettvint å bli med i et spill over nettet, og i tillegg har du muligheten til å møte på noen særdeles merkelige figurer; eksempelvis møtte jeg på en svart figur kun iført hotpants.

Fantastisk lyd

Skate 3 tilbyr en åpen verden du kan herje så mye du vil i, i vanskelighetsgraden du velger selv. Brettet kontrolleres naturlig, og triksingen går av seg selv etter et par minutter.

Lydene av skateboardhjul er fantastiske, mens grafikken er pen. Spillet hakker dessverre ofte, og det trekker helhetsinntrykket ned.

Spillet er semirealistisk og kult, og har identitet så det holder. Alt i alt er Skate 3 en solid pakke som mange vil kunne ha mye glede av, også de som ikke interesserer seg for skateboard ellers.

Les hele anmeldelsen av Skate 3 på Spillverket.no

Les også disse anmeldelsene på Spillverket.no

Flåklypa Grand Prix - Koselig nostalgitripp

Warioware DIY - Lag spillene dine selv

Modnation Racers - Fartsfylt moro

Monster Hunter Tri - Morsom monsterslakt

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag