RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seiersgjengen: Spillerne til Jordal skole jublet høyt etter å ha vunnet skoleturneringen på hjemmebane. ALLE FOTO: ARE KOLSTAD
Seiersgjengen: Spillerne til Jordal skole jublet høyt etter å ha vunnet skoleturneringen på hjemmebane. ALLE FOTO: ARE KOLSTAD

Best på hjemmebane

Med enorm støtte fra skolekameratene på tribunen, lyktes det Jordal skole å vinne skoleturneringen i ishockey i år.

JORDAL: Vi ble nummer to i fjor, så vi hadde lyst til å vinne denne gangen, smiler Jordal-kaptein John Nicolay Nesgård, bedre kjent som «Nicco» i hockeymiljøet på Jordal.

I fjor var det Høyenhall som ble for sterke for Jordal. Denne gangen var det en annen skole bestående av i hovedsak Manglerud Star-spillere som ble finalemotstander; nemlig Abildsø.

Vi kjenner mange av spillerne godt. Selv spiller de fleste på skolen vår for Vålerenga, men noen er også i Furuset og andre klubber, forteller «Nicco».

Mye ishockey

Etter en målløs førsteperiode i ungdomshallen på Jordal, ble det mer fart på kampen etter pause. Først var det Pål Nilsen som nærmest på egen hånd ordnet ledermålet, før «Nicco» Nesgård la på til 2-0 noe senere. Da Bastian Fausa scoret 3-0 i åpent mål, kunne virkelig Jordal-spillerne slippe jubelen løs.

Det er morsomt å vinne med så mange kjente på tribunen, sier «Nicco» som sammen med skolekameratene som spiller ishockey har et meget godt tilrettelagt opplegg på skolen.

Vi trener ishockey to ganger i uka, forteller «Nicco» som har den tidligere VIF-spilleren Stig «Myggen» Johansen som trener i skoletida.

Mange lag

Max Mankowitz er turneringsleder for ishockeyfesten i Ungdomshallen. Han kan glede seg over at flere lag tok turen i år i forhold til i fjor.

Det har vært sju lag her. Enkelte skoler som har vært med tidligere har ikke vært med i år, men det er kommet til noen nye. Dette var sjette gang vi arrangerte turneringen, sier Mankowitz.

Onsdag i forrige uke var det innledende spill, før det ble sluttspill fredag.

De fleste som er med spiller ishockey til vanlig, men enkelte skoler stilte også omtrent uten hockeyspillere, forteller Mankowitz som selvsagt gledet seg ekstra over innsatsen til hans egen skole.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere