Gå til sidens hovedinnhold

Best på kjøtt

Meny på Oslo City kan skryte av å ha en norgesmester i staben. Sist uke vant nemlig slakterlærlingen Lene Lindland NM i kjøtt.

OSLO ØST/ÅLESUND: Det var etter sigende tett mellom godbitene da lærlingdelen av norgesmesterskapet i kjøtt ble arrangert i Ålesund sist torsdag. Men de aller lekreste delikatessene blir å finne i en ferskvaredisk i Oslo øst i tiden framover. Sju lærlinger fra hver sin kant av landet hadde møtt fram for å måle krefter i grovstykking, finstykking og presentasjon av hver sin ferskvaredisk. Etter mer enn tre timers hard innsats kunne en fornøyd Lindland innta toppen av pallen.
Jeg er helt skjelven. Dette var kjempegøy. Dette er rett og slett en fantastisk dag for meg. Det er ikke hver dag man blir norgesmester, strålte Lene Lindland, som er ansatt som butikkslakterlærling ved Meny på Oslo City. Lindland, som opprinnelig kommer fra Kristiansand, sikret seg seieren foran Nina Klungland fra Søgne i Vest-Agder, mens Alexander Høe fra Fredrikstad stakk av med bronsen. Førstepremien var en sjekk på 10 000 kroner.
Nå skal jeg kjøpe meg en sånn EFTA-tatovering de merker kjøttet med, der det står "Norgesmester 2007". Den skal sitte midt på skinka, ler den nybakte mesteren.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar