*Nettavisen* Nyheter.

Best som lag

Solberg hadde mest av ballen i semifinalen

Mandag kveld spilte juniorlaget til Ready Bandy semifinale i NM, etter å ha vunnet kvartfinalen mot Snarøya 5-0.

MJØNDALEN: - Vi er ikke Norges beste lag individuelt, men når vi får til å spille som et lag er vi best, forteller Timmo Lahti, juniortrener for Ready Bandy.

Og Readygutta så ut til å holde koken med Norges antatt beste lag, Solberg. I hvert fall i de første 10 minuttene. Solberg hadde ballen, spillet, og fikk omsider også 1-0. Dessverre, etter mye om og men var også 2-0 et faktum for Ready.

Ga ikke opp

Allikevel levde håpet hos Readygutta. Rett før pause startet Håkon Kavli et angrep, sentret til lagkaptein, og G19 landslagsspiller, Jørgen Ibsen Brynildsrud, som rundet Solberg-forsvaret og satte ballen mellom beina til keeperen. 2-1 - Pause.

- Solberg er ikke vandt til å spille jevne kamper, og det at vi puster dem i nakken kan stresse dem, da har vi sjansen, forteller Readypappa Torer Berg til Akersposten.

Bra Readyspill

Dommeren blåste i gang kampen, og nå var det Ready som hadde spillet. Igjen tråkker Ibsen Brynildsrud seg gjennom Solberg-forsvaret og utlikner til 2-2.

Gledesrusen varte ikke lenge, Solberg fikk to mål i løpet av fem minutter. En på corner, og en på straffe. Desperasjon ble et faktum for Readylaget, og de fikk flere unødvendige utvisninger. Imens legger Buskerud-laget på til 5-2.

Håp i hengende snøre

Så, med to spillere utvist, våknet Ready, og var klar for mer. Laget var inne i en god periode, da kaptein Jørgen Ibsen Brynildsrud fikk tråkket seg gjennom nok en gang, før han ble taklet inne i feltet. Ludvig Platou setter straffen. 5-3.

Dessverre for Ready ble det med de tre målene. Solberg la på til 6-3, og seilet inn til seier, og finaleplass i NM i år igjen. Det skal sies at flere av spillerne på juniorlaget til Solberg er faste på A-laget som vant eliteserien i år

Dermed blir det bronsjefinale på juniorene fra Ready i år. Finalene går på hjemmebanen til Stabæk torsdag kveld

BRONSJEFINALE: Ready Drammen 1830
FINALE: Stabæk Solberg 2030

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.