RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bettan til Manglerud

Elisabeth Andreassen holder konsert i Manglerud kirke fredag 1. juni.

Manglerud: Den populære og folkekjære artisten som ofte kalles Bettan, besøker Manglerud kirke 1. juni. Andreassen vokste opp utenfor Göteborg, men er i dag bosatt i Norge. Hun ble for alvor kjent da hun sammen med Hanne Krogh vant Melodi Grand Prix i 1985 med sangen "La det svinge". Senere har hun holdt seg i toppsjiktet blant artistene i Norge. Hun har holdt en rekke konserter, spilt revyer og hun har holdt en rekke kirkeforestillinger sammen med blant annet Jan Werner Danielsen.

Med seg til Manglerud kirke har hun musikerne Petter Anthon Næss på piano og Øystein Trollås på saksofon og fløyte. Konserten vil vare i cirka halvannen time og i løpet av programmet vil man få høre flere av Bettans kjente sanger fra hennes rikholdige repertoar. Billetter fås kjøpt på menighetskontoret, Billettservice eller ved inngangen.

Konserten er en del av bydelsdagene i Bydel Østensjø. For fullstendig program over bydelsdagene se

www.bydel-ostensjo.oslo.kommune.no. Alle som kjøper billett til konserten, er invitert til kaffe og kaker på Manglerud eldresenter før konserten fra klokken 16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere