RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Betydelig arbeidsplass i Groruddalen


En av alle de som kjører ut melk fra Kalbakken til forretninger på Østlandet.
En av alle de som kjører ut melk fra Kalbakken til forretninger på Østlandet. Foto: FOTO:Tine
I dag er det 328 arbeidsplasser i meieriet. Men her jobber mange fler, innenfor mange fagområder.

KALBAKKEN: – Her ligger forsknings- og utviklingsenheten i Tine. Det er her på Kalbakken vi utvikler nye, flytende produkter, forteller Stadshaug.

– Våre ansatte her jobber stadig på tvers av fagområdene. Her finner du sjåfører, forskere, ernæringsfysiologer, prosessarbeidere, lagerarbeidere, ingeniører, telefonoperatører, farmasøyter, økonomer, biokjemikere og næringsmiddeleksperter på ett sted. Mange av dem både jobber og bor her i Groruddalen. I sum er dette et fantastisk kompetansemiljø av betydning for hele byen, mener Stadshaug.

– Målet er vi skal være Norges viktigste verdiskaper, intet mindre!

Hull i veggen.

Utbyggingen startet i april i fjor. Alt går etter planen, både på tid og økonomisk og i forhold til kvalitet. I januar 2012 frem til sommeren 2012 vil den utbygde delen settes i funksjon. Endelig overtakelse skjer ikke før i 2013.

– Vi her på Tine gleder oss til den dagen vi lager et enormt hull i veggen og tar i bruk det nye lageret i januar. Det vil gi oss store muligheter, sier Stadshaug.

Som lover at meieriet skal være i full drift hver eneste dag tvers gjennom alle forandringer.

– Kjøpmennene skal få sin perfekt nedkjølte melk til riktig tid, selv mens vi bygger ut, avslutter Herman Stadshaug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere