RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bevar klubben vår!


Martin Toft, Jakkris Tongma, Andy Toft, Abhi Singh og Erik Ernesto var på talerstolen i Søndre Nordstrand BU og ba pent om at tirsdagstilbudet på Seterbråten-klubben må videreføres.
Martin Toft, Jakkris Tongma, Andy Toft, Abhi Singh og Erik Ernesto var på talerstolen i Søndre Nordstrand BU og ba pent om at tirsdagstilbudet på Seterbråten-klubben må videreføres.
Engasjementet er ofte stort når det kan være snakk om å nedlegge et tilbud. Ungdom på Bjørndal var i alle fall redd for å miste fritidsklubben sin, og gikk på talerstolen under siste BU-møte

Søndre Nordstrand:Martin Toft, Jakkris Tongma, Andy Toft, Abhi Singh og Erik Ernesto delte på oppgaven å fortelle bydelsutvalget hvor viktig det er å beholde tilbudet om tirsdagskvelder på Seterbråten Fritidsklubb.

- Dumt av politikerne

"Vi synes det er meget dumt av politikerne å ta fra oss en plass vi trives bra på. Dette er en plass vi som ungdommer kan være på sammen med venner og hvor vi føler oss trygge. Vi synes det er kult og morsomt å være med".

Slik innledet de sitt brev som ble både lest og overlevert bydelsutvalget.

Mange gode argumenter hadde de å legge frem.

"Klubben ligger i nærområdet vårt. Vi har gangavstand hit. Dersom klubben skulle bli lagt ned, blir nærmeste alternativ Mortensrud aktivitetshus eller Lerdal-klubben".

Og politikerne forsto både Bjørndal-ungdommenes budskap og at det er behov for tilbud til de unge. For i løpet av budsjettkvelden ble det fra flere av politikerne snakket varmt om at de unge måtte prioriteres

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere