*Nettavisen* Nyheter.

BI har best trivsel i Oslo

Arkivfoto

Handelshøyskolen BI kommer, som eneste lærested i Oslo, på tiendeplass på en ny undersøkelse av trivselen ved landets universiteter og høyskoler.

NYDALEN: Handelshøgskolen BI er en av de læringsinstitusjonene hvor studentene er mest fornøyde viser undersøkelsen fra Universum Student survey, skriver Universitas. Totalt er 5413 studenter med fordypning innen økonomi, teknologi, it eller jus tatt med i undersøkelsen.

På spørsmålet «Hvor fornøyd er du totalt sett med ditt universitet/høyskole?» svarer hele 76 prosent ved BI i Oslo at de er fornøyde eller svært fornøyde med skolen.

Kommunikasjonsdirektør ved BI, Janne Marie Log, mener ifølge Universitas at en grunn til trivselen kan være deres nye bygg i Nydalen, og at skolen har aktive studentorganisasjoner.

Listen over skolene med flest fornøyde studenter toppes klart av Norges Handelshøgskole i Bergen, med hele 91 prosent fornøyde studenter og NTNU med 84 prosent. Universitetet i Oslo er sammen med Universitetet i Stavanger de eneste universitetene i landet som ikke kommer med på topp-ti, skriver Universitas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.