RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biblioteksåpning med full trøkk


Bandet Fairplay sørget for skikkelig stemning. foto. elisabeth c. wang
Bandet Fairplay sørget for skikkelig stemning. foto. elisabeth c. wang
Nyåpningen av Røa Deichmanske bibliotek var definitivt ikke for pyser. Det sørget Fairplay og JNL fra Hovseter fritidsklubb for.

RØA: Jeg er så lei av at det alltid skal være så stille på bibliotekene. Jeg trenger bare én dag hvor det lov å lage skikkelig lyd, smilte den ene fremmøtte rapperen fra gruppa JNL foran en fullsatt samlingssal.

Og han holdt det han lovet.

Fint og lyst

Med fingermat, frukt og høye glass ønsket biblioteket de fremmøtte gjestene velkommen torsdag kveld. Og mange hadde tatt turen rett og slett for å se hvor fint det er blitt.

Ja, dette er virkelig en betydelig forandring. Her har det blitt ordetlig fint og lyst, synes jeg. Og den store plassen, da. Dette var en gledelig overraskelse, sier en fremmøtt dame mens hun haster inn i samlingssalen.

Gøy

Åpningshilsen denne dagen var det biblioteksdirektør Liv Sæteren som stod for. Deretter fikk byråd for kultur og utdanning, Torger Ødegaard si noen ord, for så å gi stafettpinnen videre til nestleder for Vestre Aker bydelsutvalg, Christian Holmesland. De fremmøtte gjestene fikk omvisning før kunstner Gunnar Haugland fikk åpne billedutstilling som nå er på plass på biblioteket.

Biblioteket er gøy!, smiler Markus Fiva Waller (4) mens han titter i noen utvalgte bøker.

Ja, jeg er glad vi tok turen. Det har vært veldig hyggelig så langt, avslutter Ingrid Breden Waller.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere