RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BIF ville bare ha et juniorlag

- Vi ønsket ikke å lage en klubb i klubben, sier fotball-leder Erna Strupstad i Bjørndal IF.

Bjørndal: - Vi har hatt flere møter med spillerne, og vi har gitt dem et tilbud om å spille fotball i Bjørndal IF, sier Erna Strupstad.

- Hva går det ut på?

- De ønsket å trene en eller to ganger i uka, og det skulle de få lov til. Dessuten har vi stilt både trenere og bane til rådighet, sier Strupstad. Men gutta ønsket å stille med et eget lag i serien,

- Vi har allerede et juniorlag, og ville ikke ha et lag i tillegg. De kunne få være en del av en gruppe på 30-40 spillere, men da kunne vi ikke love dem at de alltid fikk spille sammen, sier Strupstad.

- Det var ikke noe ønske om å lage en klubb i klubben. Vi ville at de skulle være integrert, for det er litt av Bjørndals filosofi, sier Strupstad.

- Men blir ikke dette stikk motsatt av Bjørndals filosofi hvor tanken er at alle skal få være med uansett nivå?

- Vi har allerede et junior -og seniorlag i klubben, og vi ville ikke komme i den situasjonen hvor vi kanskje måtte trekke et lag på grunn av for få spillere. Det vil ikke bare gå ut over klubben vår, mens også andre lags spillere, sier Erna Strupstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere