RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bigbang: – Vi hadde gitt opp

Bandwagon-headliner Bigbang var selv nær ved å gi opp karrieren da de selv endelig fikk anerkjennelse. Se video!

LILLESTRØM: – Bigbang var egentlig oppløst da vi fikk spille på Bylarm i Stavanger i 1999. Før det hadde vi egentlig gitt opp, ingen ville gi ut materialet på platen «Electric Psalmbook». Vi tenkte at siden vi hadde fått sjansen til å vise oss for bransjen på Bylarm, så benyttet vi oss av den, selv om vi egentlig hadde gitt oss. Og så skulle det bli den konserten som snudde alt, sier Bigbang-frontfigur Øystein Greni.

Derfor er det helt i Bigbangs ånd når bandet førstkommende lørdag blir trekkplasteret på Bandwagons regionfinale på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Der skal åtte finalister kjempe om Bandwagon-seier i Stor-Oslo. Blant dem Radioclowns med låta «Goodbye», som vant dittOslos Bandwagoon-finale tidligere denne måneden.

Stor-Oslo-regionfinalen går av stabelen på Norges Varemesse, Lillestrøm, lørdag 28. september. I tillegg til regionfinalistene er det Vinni og Bigbang som er hovedattraksjonene, mens Jørn Hoel er konferansier.

Se videointervju med Vinnni her!

Vinneren av Stor-Oslo-finalen drar til finalen i Namsos og kjemper om en premie bestående av platekontrakt, eksponering i strømmetjenester og spillejobb på Norwegian Wood i 2014.

Les mer av intervjuet med Bigbang på ba.no!

Se også hva Bigbangs Øystein Greni mener om Bandwagon i videovinduet øverst i saken. Flere videoer ser du nedenfor.

(ANB)

 

 


 


 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere