RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bil gis bort gratis

I 2006 skal det gjøres stas på ildsjelene. På slutten av året vil noen sitte igjen med en gratis Chevrolet.

VÅRT DISTRIKT: Humanitærbilen er et samarbeid mellom Nordstrands Blad, Chevrolet Motorimport Nor, Motorforum Abildsø og Senter Syd Mortensrud. Tanken er enkel. Mange ildsjeler gjør en stor innsats for andre i lokalmiljøet. Da kan det være greitt med transport. Derfor har vi bedt om forslag til personer eller organisasjoner som gjør en frivillig innsats i lokalmiljøet. Tolv av disse skal få låne bilen en måned hver i 2006.

De heldige får også gavekort på bensin pålydende 1.000 kroner og gratis bilvask ved en av bydelenes Shell-stasjoner. Bompenger, forsikringer og alt annet nødvendig er også inkludert.

Prosjektet er lansert for en god stund siden, men går nå snart over i en ny fase. Snart skal nemlig samarbeidspartnerne sette seg ned i fellesskap for å se på kandidatene. Foreløpig er det plass til flere, men snart er 2005 over, så forslagsstillerne må være raskt ute.

Forslagene kan leveres til Nordstrands Blad, gjerne via nettutgaven vår www.noblad.no. De kan også leveres til en egen postkasse på Senter Syd eller til Motor Forum Abildsø. Her har de et eget skjema for forslagene. Egne skjema for forslag finner du også, foruten på våre nettsider, ved Shell-stasjonene på Mortensrud, Kastellet og Manglerud.

Mangelen på forslag kan kanskje tyde på at mange tror de ikke når opp. Det er viktig å understreke at alle som driver med frivillig arbeid kan være aktuelle for billån. Det gjelder om noen hjelper sine eldre naboer med å handle eller kjøre på fyllinga hver vår, eller om et aldersbestemt fotballag trenger transport av ballnett og noen passasjerer til bortekampene.

Det stopper som nevnt ikke med billånet. Navnene på alle kandidatene skal offentliggjøres samtidig, og folk kan underveis stemme på hvem som fortjener bilen mest. Den av de 12 som vinner her, vil til slutt få bilen til odel og eie. Underveis vil Nordstrands Blad også lage reportasjer på noen av ildsjelene dere tipser oss om. Det er veldig mye flott frivillig arbeid som fortjener å komme frem i lyset. Men da trenger vi din hjelp!

For ordens skyld. Dette er definisjonen på ordet humanitær i Kunnskapsforlagets fremmedordbok: velgjørenhetsarbeid, menneskevennlig, menneskekjærlig, vie seg til humanitært hjelpearbeid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere