RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bil mot buss på Mortensrud


Skadet: Føreren av en personbil fikk store skader i et ben etter å ha kollidert med en buss i Mortensrudveien fredag formiddag.
Skadet: Føreren av en personbil fikk store skader i et ben etter å ha kollidert med en buss i Mortensrudveien fredag formiddag.
En person ble skadet i en front-mot-front-kollisjon i Mortensrudveien fredag formiddag

Mortensrud: Klokken 11.14 fredag formiddag kolliderte en bil og en buss i Mortensrudveien i svingen ovenfor broen opp for Kantarellen. Politiet, brannvesenet og ambulanse rykket ut til ulykken med store mannskaper. Den 38 år gamle føreren av en polsk-registrert eldre bilen hadde et åpent brudd i låret og ble kjørt til Ullevål universitetssykehus etter å ha fått førstehjelp på stedet.

Både bilen og bussen fikk store materielle skader og måtte taues fra stedet. Veien var stengt i en periode mens bergingen pågikk, men åpnet for fri ferdsel igjen utpå formiddagen.

Årsaken til ulykken på den regnvåte veien er ikke offisielt fastslått, men vitner på stedet så personbilen som kjørte nedover,kom over i feil kjørebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere