RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bil-picnic på Haraløkka

Her en dag var jeg for første gang, i undring og vantro, vitne til at et voksent par kom trillende inn langs gangveiene rundt "rundingen" på Haraløkka i sin røde Passat. De parkerte under et tre, og tok med seg pizzaen sin bort til en av benkene for å nyte den i en stille aftenstund.

Forståelig nok. Noen og enhver kunne sikkert tenke seg å trille sitt late legeme i bil bort til en benk på fagre Haraløkka, og rulle ut både tepper og grill og tilhørende drikke. Men det er da vel ikke meningen at dette friarealet skal bli en drive-in picnic-site?

Det tror jeg ikke friluftsetaten mener heller. Men hvis dette skal unngås, tør jeg foreslå at man tar en alvorsprat med de betrodde i Bøler idrettsforening som har fått nøkkel til de låste portene rundt anlegget. Jeg har relativt ofte kunnet konstatere at minst én av disse betrodde er vesentlig flinkere til å låse opp portene, enn til å låse dem igjen etter seg. De blir med andre ord stående åpne i lange tider - stadig vekk. Og dette forleder tydeligvis ikke bare ungdommen med sine mopeder, men også voksne bilister til å tro at det er "greit" å kjøre inn der.

Etter min mening er det tullete nok at voksne mennesker i et idrettslag såpass ofte må kjøre bil inn på anlegget som de tydeligvis må. Men når de som takk for dette ikke engang gidder å låse portene bak seg, synes jeg det må være på sin plass å si fra. Haraløkka er en grønn oase, og det er IKKE greit at det brukes motorkjøretøyer der, utover det helt nødvendige.

Jørgen Gløersen

Nær nabo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere