*Nettavisen* Nyheter.

Bilbrann med smell

  Foto: Illustrasjonsfoto

Natt til onsdag ble folk i Vetlandsfaret på Oppsal vekket av et kraftig smell.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Klokken 00.26 natt til onsdag fikk vi meldinger fra Vetlandsfaret på Oppsal om et kraftig smell, forteller overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.– Da første patrulje kom til stedet, så de en bil i full fyr. Vitne har fortalt at to personer er sett løpe fra stedet mot bommen ved Oppsal Arena hvorfra de forsvant i en bil.

Bilen det brant i, en Audi, sto i nærheten av andre biler. To av disse ble også skadet.

– Vi er interessert i eventuelle andre observasjoner fra dette området, sier overbetjenten som antyder at det er snakk om at bilbrannen er påsatt.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Fire i bilsmell

MORTENSRUD: Den siste del av morgentrafikken på E6 innover ble sterkt forsinket mandag. For klokken 09.46 ble det meldt om at fire biler hadde kjørt i hverandre ved Mortensrud.

Alle i bilene var ute og oppegående da nødetatene kom frem, men flere klaget over vonde nakker og rygg.

To biler måtte ha hjelp til å komme seg bort fra ulykeksstedet.

To nye innbrudd

RYEN/OPPSAL: Mandag ettermiddag og kveld ble det meldt om to nye innbrudd i distriktet. Det første kom fra Baglerfaret nedenfor Ryen.

Den andre telefonen kom fra USA hvor eier av en leilighet i Haakon Tveters vei hadde blitt oppringt og fortalt at det hadde vært innbrudd i leiligheten hans. Inngangsdøren skulle ha stått på gløtt i et par dager.

Politiet fikk sikret døren.

Ville ikke betale taxi

HAUKETO: Torsdag morgen meldte en taxi-fører at han hadde problemer med en passasjer i Hauketoveien. Han ville ikke betale.

Politiet tok den 27 år gamle mannen med seg til sentralarresten.

Tente på søppelkasse

HOLMLIA: Tirsdag kveld ble det meldt om at det brant i en søppelkasse i Nordåssløyfa på Holmlia. Da politiet kom til stedet, var brannen slukket. De kunne derfor konsentrere seg om å søke etter noen gutter som var sett løpe fra stedet. Dette ble resultatløst.

Brann i billettautomat

ULSRUD: Torsdag kveld - ved 23-tiden - ble det meldt om at det brant i en billettautomat på Ulsrud T-banestasjon.

Det var tegn på at automaten var forsøkt brutt opp, og det antas at det i den forbindesle hadde blitt kortslutning som førte til en liten brann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.