RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilen du stolt kan vise naboen

Når du nå kjøper Skoda, gjør du det ikke på grunn av lav pris. Det er nemlig ikke lenger snakk om et billig-alternativ. De som nå velger en slik bil, ser på hva de får for pengene.

Hver gang Skoda nå har kommet i nye utgaver, har det vært betydelige forbedringer, og dagens Octavia har ingen problemer med å stille opp mot de tidligere aksepterte.
Vi har forsøkt oss i en 4x4-utgave stasjonsvogn med en 1,9 liter diesel-motor. Selvfølgelig lukter det mye Volkswagen her, men det er jo ikke noe minus. Og når den i utgangspunktet godt utstyrte basismodellen får på seg alt mulig tilleggsutstyr, blir det en ren fornøyelse.
Med fare for at vi er "kjøpt og betalt" tar vi sjansen på å si at den som ikke kan kjøre i en slik bil, må være redd for at naboen ikke er oppdatert.
Nydelig utseende, interiør-alternativer som gjør det vanskelig å velge, og kjøreegenskaper som gir deg gode følelser.
God plass
Som regel er det bare en eller to personer i en bil. Derfor legges det naturlig nok mye i å gjøre det komfortabelt i forsetene. Men så skal man jo ha med resten av familien, da. Rikelig plass til tre unger i baksetet, og de vil trives også om de er kommet godt opp i ungdomsårene, ja, kanskje til og med i voksen alder og full størrelse. Her er det nemlig overraskende romslig.

Mye bil

Og så bakerst da, der bagasjen skal være. Hadde det vært en sedan vi hadde til rådighet, hadde vi hatt plass til det meste. Men som sagt, vi har kjørt stasjonsvogn, og her er det virkelig romslig. Garderobeskapet kan omtrent tømmes når feriebilen skal pakkes.
Vi innledet med å snakke om pris. Og her er kanskje det eneste negative. For det er altså ikke lenger snakk om billig-bil. Skoda Octavia kan det betales for, og det må man. Aller rimeligste stasjonsvogn, for det er det vi snakker om denne gangen, koster tett oppunder 230.00. Vår 4x4 med 1,9-motor og masse utstyr, har prislapp på drøye 340.000. Og enda kan det legges på ytterligere 10.000 om man ønsker en 2-liters motor.
Uansett - vi snakker om mye og komfortabel bil for pengene. Og vi tror ikke naboen smiler bak hekken når han ser du stolt kommer hjem med ny bil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere