RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilen er kontoret mitt

Dusty Cowshit-vokalist og skuespiller Ole Jacob Lindberg (35) er storforbruker av mobiltelefon i bilen. Men han synes ikke det går utover kjøringen.

Jeg mener at jeg har god kontroll selv om jeg prater i mobiltelefon. Men så er jeg da også vant til å tygge og gå samtidig, ler Lindberg når vi konfronterer ham med den danske undersøkelsen.

Lindberg er i "verstingkategorien": 35 år gammel småbarnspappa i Audi A6. Han kjører masse for å rekke spillejobber med Dusty Cowshit, Kaptein Rødskjegg og Sjørøverne, diverse skuespiller- og regissøroppdrag og henting i barnehage. I tillegg kommer oppussing av nytt hus.

Jeg er frilanser og bilen er kontoret mitt. Jeg må ta telefoner i bilen for å få arbeidskabalen til å gå opp. Kjøreturene mellom ulike arbeidsoppgaver og familieforpliktelser bruker jeg til å gjøre unna telefonsamtaler som er knyttet til jobbene jeg skal gjøre. Det blir sjeldent tid til sosiale samtaler. Og jeg sender sjeldent tekstmeldinger fra bilen, sier Lindberg.

Han bruker hodesettet på telefonen sin, og mener han aldri er blitt så distrahert av samtalen at han har satt seg selv eller andre i fare i trafikken.

Jeg tror jeg har god kontroll, og parkerer dersom jeg må ta en spesielt krevende jobbtelefon. Ikke er jeg særlig hissig av meg i trafikken heller, og kjører stort sett pent, sier Lindberg

Jeg bruker bare hornet på bilen for å tute "ha det" til samboeren og sønnen min.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere