RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilfører klarte ikke å stå på beina


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Stupfulle sjåfører og notoriske fartssyndere har fått Manglerud-politiet ut på veien de siste dagene.

BØLER: For de fleste av oss er det en selvfølge å ikke kjøre bil i påvirket tilstand. Noen tar sjansen etter et glass – og noen få bøtter innpå før de setter seg bak rattet.

En fører av siste kategori ble tirsdag kveld stoppet på Bøler. En medtrafikant syntes han kjørte svært vinglete. Samtidig som han varslet politiet fikk han stoppet bilen. Det viste seg at mannen var så full at han ikke klarte å stå på beina.

Han hadde ikke ID på seg og ble kjørt sentralarresten.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

For mange i bilen

ABILDSØ/BRYN: Tirsdag morgen ble det meldt om at det kjørte en bil innover E6 ved Abildsø med for mange folk. Politiet stoppet den i Smalvollveien på Bryn. Ved opptelling viste det seg å være seks personer – en i bagasjerommet. De var på vei til jobb like ved der de ble stoppet.

Ingen personskader

GODLIA: To biler – en lastebil og en personbil – kjørte tirsdag formiddag på hverandre i Stordamveien. Det ble ingen personskader.

Mistenkelige personer

SKULLERUD: Tirsdag litt før klokken 15 ble det meldt til politiet om mistenkelige personer i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Politiet pågrep to personer. Etter litt frem og tilbake kunne de anmeldes for bilbrukstyveri, falske skilter og besittelse av narkotika.

Kjørte påvirket

ØSTMARKSETRA: Tirsdag kveld kontrollerte politiet en bil ved Østmarksetra. Den 23 år gamle mannen i bilen ble anmeldt for besittelse av marihuana og å ha kjørt i påvirket tilstand.

Fant narkotika

RYEN: Tirsdag kveld ble det meldt om fire personer i en bil som snoket ved Snap Drive i Ryensvingen. En mann på 21 år ble anmeldt for besittelse av narkotika.

Fiklet med løse ting

MOSSEVEIEN: Flere meldte onsdag morgen at en bil vinglet innover Mosseveien ved Ulvøya. Flere ganger skulle den ha vært over gul skillelinje. Den aktuelle bilen ble etter hvert stoppet i Rådhusgata. Sjåføren var edru, men forklarte at han hadde fiklet med noen løse deler på en hylle i bilen, og derfor hadde vært noe ukonsentrert om kjøringen.

Tatt fem ganger i fotoboks

BØLER: Politiet fikk onsdag ettermiddag melding om at en bil kjørte svært vinglete på Ytre Ringvei ved Bøler. Den ble stoppet på E6 ved Furuset. Føreren av den utenlandskregistrerte bilen var ikke ruset, men hadde ikke gyldig førerkort. I løpet av den ene uken han hadde vært i Norge, var han registrert fem ganger i fotoboks etter å ha kjørt for fort. Han ble kjørt sentralarresten og anmeldt.

En til Ullevål

OPPSAL: En gravid kvinne ble kjørt til Ullevål sykehus for sjekk etter kollisjon mellom to biler i krysset Hellerudveien/Kampheimveien. Det ble bare små materielle skader.

Tatt tre ganger uten førerkort

BØLER: Politiet stoppet onsdag ettermiddag en bil i Bølerlia. Sjåføren, en 21 år gammel mann, var med dette tatt for tredje gang uten å ha førerkort. Dermed ble mannen anmeldt, skiltene ble tatt og han fikk bruksforbud på bilen.

Tatt med softgun

LJAN: Onsdag kveld ble det meldt om mulig innbrudd i Skredderstua barnehage på Ljan. Unge gutter var observert med softgun.

De var borte da politiet kom, men med hjelp av sporhunds gode nese ble de funnet. Også et softgun ble funnet. 15-åringene ble kjørt hjem til foreldre hvor det ble en alvorssamtale.

Tatt med stjålet i-pad

LAMBERTSETER: Politiet pågrep natt til torsdag en 44 år gammel mann på Bergkrystallen på Lambertseter. Han hadde en i-pad på seg som var meldt stjålet. Han ble anmeldt for forholdet, og i-paden beslaglagt.


Siste logger fra Manglerud-politiet:

Fra fest til slåsskamp

Rygget på dame med rullator

Skulle bare sjekke tv-en ...
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere