RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilfritt på Løkka

Steen og Strøm forteller at de merker at kundetallet reduseres når vi arrangerer markedsdager, forteller leder av Grünerløkka Næringsråd, Ulf Granli. Fra torsdag til søndag blir det fest på Løkka!

LØKKA: Etter å ha besøkt Grünerdagene skal du komme utslitt hjem med en haug med bæreposer og samtidig være fornøyd. Det er målet vårt. Og når en så stor forretning som Steen og Strøm i sentrum forteller om nedgang i antallet kunder på grunn av Grünerdagene tidligere år, ja da har vi grunn til å være fornøyde, mener Grünerløkkas markedsgeneral, Ulf Granli.

Behagelig

Men det er slettes ikke bare handel du kan oppleve under årets utgave av Grünerdagene. Oslo by Steinerskole spiller. Det samme gjør gruppa TIM og det relativt nystartede bandet Frogner Tennisklubb, med Tommy Kristiansen på gitar. I tillegg blir det også dans i flere varianter.
Vi har inngått et svært fruktbart samarbeid med Dansens hus, som kommer til å prege årets Grünerdager. I tillegg stiller X-ray med et opplegg for de yngre i Birkelunden, forteller Granli.

Eksotisk

Han ser fram til spennende lukter og overraskende gode smaker fra de mange bodene som rigges opp de kommende dagene.
Her blir det masse spennende mat, gode tilbud og topp stemning i godværet. Det er gledelig å se at flere og flere representanter fra det lokale næringslivet hiver seg med og stiller opp på Grünerdagene. Dette blir bare bedre og bedre for hvert år som går, mener Granli og inviterer alle Østkantavisas lesere til bilfri markedsfest på Løkka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere