RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Bill Frisell med solokonsert

Den verdenskjente gitaristen Bill Frisell gjør en eksklusiv solokonsert under årets Oslo Jazzfestival. Denne konserten erstatter Charlie Haden/Kenny Barron Duo som er avlyst.

OSLO: Bill Frisell har gjestet Norge ved flere anledninger, og i år kommer han til Oslo Jazzfestival for første gang for å gjøre en eksklusiv solokonsert i Kulturkirken Jakob.

Siden slutten av 1970-tallet har Frisell vært en sentral og toneangivende utøver som leder for egne grupper og med flere tiltalls utgivelser bak seg. Han har samarbeidet med mange av vår tids største jazznavn som for eksempel Paul Bley, John Scofield, Joe Lovano og Paul Motion, men han har også jobbet med musikere som Marianne Faithfull, David Sylvian og Laurie Anderson.

På begynnelsen av 1980-tallet spilte han i Jan Garbarek Group, og i perioden 1988-1993 var han medlem av Naked City sammen med blant andre John Zorn. For øvrig ble Bill Frisell først kjent for norske jazzentusiaster under Moldejazz i 1981 da han spilte med Arild Andersen.

Bill Frisell solo finner sted i Kulturkirken Jakob lørdag 15. august kl. 16.00.

Billetter til Charlie Haden/Kenny Barron Duo kan benyttes til Bill Frisell solo eller refunderes ved henvendelse til utsalgsstedet. Innehavere av TicketFast må ringe 815 33 133 for refusjon. Frist for refusjon er 15. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere