Gå til sidens hovedinnhold

Bill.mrk. brudepar søkes

Er du en rocka, litt alternativ sjel – og veldig gifteklar? Da er rockabillyfestivalen Oslo Rock City Jamboree klare til å arrangere kirkebryllup for deg.

OSLO: – Det startet med at vi flytter festivalen fra Rockefeller til Kulturkirken Jakob i år. Og da vi satte oss ned og tenkte over at Jakobkirken i utgangspunktet faktisk er en kirke, kom også tanken på at vi kunne gjøre noe mer ut av det – at vi faktisk kunne arrangere bryllup der. Så nå har vi ordnet med prest! sprudler Line Moreno, presseansvarlig for Oslo Rock City Jamboree.

De stiller med kirke, brudestas, blomster og hotell til brudeparet som blir plukket ut.

Ikke helt A4

Det er på ingen måte A4-brudeparet som ønsker seg en mest mulig tradisjonell dag og tradisjonelle rammer festivalarrangørene ser etter. Det ligger i sakens natur at rammene er en rockabillyfestival – uten at det nødvendigvis er en betingelse at de gifteklare er helfrelste rockabillyer.

– Vi ser etter noen som kanskje har hatt et liv litt utenom det vanlige, som kanskje ser litt alternative ut, er litt originale og som kjenner seg igjen i det vi driver med, sier Moreno, som ikke legger skjul på at festivalen gjerne faller pladask for et spesielt originalt frieri eller noe slikt.

Les også: Om en bryllupsfest med viderverdigheter

Det siste må nok nær sagt være en betingelse. Kjolen bruden får velge ut, kommer fra en leverandør som har spesialisert seg på 50- og 60-tallskjoler og fotografen som skal brukes er kjent for å ta "annerledes" bilder, sier Moreno.

Påmelding skjer på e-post til jamboreeoslo2013@gmail.com. Se denne Facebook-siden!

Seks-syv vil gifte seg

Foreløpig er det kommet inn seks–sju henvendelser fra gifteklare par.

Les også: Fikk drømmebryllup i all hemmelighet

Er det andre som kjenner seg igjen i beskrivelsen–og ha veldig lyst til å gifte seg–begynner det å haste med å melde seg på. Festivalen har nemlig satt fristen til 1. september med å søke.

Det er for øvrig på fjerde året at Oslo Rock City Jamboree arrangeres – men for første gang i kulturkirken. Og ifølge Moreno er det første gang for kulturkirken at det finner sted en rockabillyfestival innenfor dørene.

– Høyt under taket

– I dette bygget er takhøyden stor, fastslår Moreno.

– Sa de ja med en gang?

Les også: Skulle på utstilling – endte opp i bryllup

– De trengte litt betenkningstid, men sa ja. Vi er kjempeglade for å være her. Nå er vi veldig spente på om det blir plass nok til alle deltakerne, sier Moreno. På plakaten står navn som Demented Are Go Official, Friendship, The Whipshades, Arnie Skiffle-Joe Norse, del-Toros, The Goo Men og Reverend Beat-Man.

PS: Vil du gifte deg under festivalen eller bare har lyst til å høre rockabilly: Hold av den siste helgen i oktober!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året