RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billigere å rulle på to hjul


Trine Lise Bergseter Grøttum mener at man ikke trenger å bruke flere titusener på å ha det gøy under russetiden.
Trine Lise Bergseter Grøttum mener at man ikke trenger å bruke flere titusener på å ha det gøy under russetiden. Foto: Privatfoto
Mange russ er i disse dager ute og «ruller» med bussen. Trine Lise Bergseter Grøttum har gjort det noe annerledes og ruller på kun to hjul.

ST. HANSHAUGEN: – Jeg har brukt 250 kroner på å fikse sykkelen min, og sykler til skolen hver eneste dag, forteller Grøttum.

Og ettersom hun bor i Sørkedalen blir det også litt ekstra mosjon på den spreke Katta-eleven.

Del på Facebook

Det var moren til Trine som donerte bort sykkelen til datteren sin.

– Hun støttet meg fullt ut, og syntes det var fint at jeg valgte sykkel som fremkomstmiddel i russetiden, sier Trine, som ennå ikke fått vært på Tryvann, men skal en tur til helgen. Og det jobbes hardt med å få knuter i russelua.

– Jeg badet på Ormøya i helgen som var. Det var et skikkelig sjokk for kroppen i det iskalde vannet, men nå har jeg fått en ispinne i lua, sier hun.

I tillegg vanker det en russeknute for oppslaget i avisen. All russ som får positiv mediaomtale får nemlig et avisutklipp som representerer dette.

– Jeg liker de morsomme og harmløse knutene. Jeg skal ikke prøve å drikke en kasse øl på 24 timer, men vil gjerne krabbe fra Stortinget til Slottet for eksempel Også gleder jeg meg til russens dag på Tusenfryd. Sånt vokser jeg aldri i fra, sier hun og humrer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere