RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billigtannlege åpner på Grønland

Neste uke åpner klinikken EuroClinic på Grønland. Dette er norges første lavprisklinikk for tannpleie.

Ved å drive stort og å bruke tannleger fra blant annet Polen håper Norges første lavprisklinikk for tannpleie å kunne tilby langt lavere priser enn andre tannleger kan i dag.

- Vi tror at den norske måten å drive tannlegepraksis på i en viss grad har gått ut på dato. Norske tannleger kan ikke sitte i sin egen praksis med det samme dyre utstyret som kan brukes av mange flere og tro at de er konkurransedyktige, sier tannlege og medeier Magnus Kjelsberg til VG Nett.

Tannlegene kan sette ned prisene for de driver stort og baserer seg på utenlandske tannleger. Kjelsberg sier til VG at rundt 70 til 75 prosent av tannlegene vil hentes fra utlandet.

Men Kjelsberg er ikke bekymret på at det kan føre til språkproblemer.

- Alle tannlegene som kommer til oss vil være flytende i engelsk og flere prater svensk. Assistentene skal også kunne fungere som tolk. Vi legger stor vekt på at pasientene skal ha god informasjon skriftlig og muntlig, sier Kjelsberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere