*Nettavisen* Nyheter.

Bilsmell med promille og fester ut av kontroll

Politiet måtte rykke ut til flere fester i Manglerud krets sist helg. Foto: Illustrasjonsfoto

Hjemme alene-fester som utartet var bare noe av det Manglerud-politiet måtte streve med i helgen. Les politiloggen her!

MANGLERUD: For noen år siden fikk Manglerud-politiet stadig meldinger om ungdomsfester som kom ut av kontroll. I helgen gikk det over styr igjen, i såpass stor grad at forebyggende avdeling gikk ut med advarsler på Facebook.

– Nå ser det ut til å blusse opp igjen, og festdeltagerne er ofte svært unge og godt påvirket av alkohol, sier leder Dag Harald Drevsjø ved forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Sist helg måtte Manglerud-politiet rykke ut flere ganger, etter at naboer hadde meldt om bråk, høy musikk og mange ungdommer.

Første melding kom fredag kveld fra Godlia der en 16 år gammel jente skulle feire bursdag med venninner. Men så kom en del som ikke var invitert, og de ble bråk. Politiet fikk ryddet opp og foreldrene kom hjem.

Bare noen timer senere måtte patruljer dra til Knud Øyens vei på Nordstrand. Hjemme-alene-festen her hadde kommet ut av kontroll da mange ubudte møtte opp. De var i 17-årsalderen. Mange forsvant da de registrerte at politiet kom.

Tredje melding kom fra beboere i Oberst Rodes vei på Nordstrand som klaget over at de ikke fikk sove på grunn av ungdomsbråk. Dette var lørdag kveld. Også her forsvant mange da politiet kom.

Andre nyheter fra Manglerud-politiets logg:

4-åring i promillesmell

HAUKETO: Et 4 år gammelt barn kom ikke til skade da to biler smalt i hverandre på Mortensrudveien ved Ljabruveien tidlig søndag kveld.

Politiet ble varslet om sammenstøtet ved 18.30-tiden. De kunne konstatere bare moderate personskader, men begge bilene var så skadet at de måtte fraktes bort. Føreren i den ene bilen – en 55 år gammel mann – ble kjørt til legevakten etter at han hadde blåst positivt i promillekontroll.

Stjal tannbørster

LAMBERTSETER: Fredag formiddag meldte Meny på Lambertseter at de hadde tatt en butikktyv. Mannen i 40-årsalderen hadde forsynt seg med tannbørster. Han ble kjørt sentralarresten på grunn av at han ikke hadde ID-papirer på seg.

Stupte over styret

BJØRNDAL: En mopedist fikk bare moderate skader da han fredag kveld kolliderte med en bil i Slimeveien på Bjørndal.

Bilen kom fra parkeringsplassen ved REMA-butikken, og overholdt ikke vikeplikten for to-hjulingen som kom nedover Slimeveien.

Ungdomspromille i russebuss

LOFSRUD: Natt til søndag registrerte en politipatrulje at det var liv i en russebuss som sto ved Lofsrud gård. Da de kom inn i bussen, var det tre personer i den – to jenter på 16 år og en gutt på 18. De var godt alkoholpåvirket. Foreldre til jentene ble kontaktet. De blir fulgt opp av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Hadde vært i slåsskamp

OPPSAL: Søndag morgen fikk politiet melding om at en beruset mann lå i veien i Oppsalveien . Han husket svært lite, men hadde fått med seg at han hadde vært i slåsskamp. Han ble kjørt til legevakten.

Flere sov i leiligheten

BJØRNDAL: Da en mann søndag formiddag kom hjem til leiligheten sin, oppdaget han at flere unge lå og sov der. De forsvant ganske fort da de forsto at eier var ankommet.

Tre biler i smell

BRYN: Politiet fikk søndag ettermiddag melding om at flere biler hadde smelt i hverandre på Store Ringvei utenfor Bryn senter. Forholdet ble redusert til tre biler. Det var ingen kritiske skader.

Tatt med promille

RYEN: Politiet foretok natt til mandag en trafikkontroll på Ryen. En 58 år gammel mann ble kjørt sentralarresten etter at han blåst positivt.

Tatt med kniv og stjålen sykkel

BRANNFJELL: En person ringte litt over klokken to natt til mandag og fortalte at noen var i ferd med å ta seg inn i en bod og stjele en sykkel.

Politiet kom kort tid etter over en mann som passet til oppgitt beskrivelse – med sykkelen. Han hadde også kniv på seg. 24-åringen ble kjørt til sentralarresten mens sykkelen ble levert tilbake til eier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag