*Nettavisen* Nyheter.

Biltyv arrestert på Rodeløkka

 

En mann ble i natt tatt på fersken mens han brøt seg inn i to biler på Rodeløkka. Les politiloggen her.

RODELØKKA: I natt kl. 04.47 ble en 35 år gammel mann pågrepet for to bilinnbrudd på Rodeløkka. Det var også innbrudd i et firma i området, og det er mulig 35-åringen kan knyttes også til dette forholdet. På bilene var en eller flere av rutene knust.

Frastjålet jakke og mobiltelefoner

OSLO SENTRUM: Kl. 01.00 i natt kom det melding fra en 16 år gammel gutt som befant seg ved Jernbanetorget t-banestasjon at han var frastjålet sin jakke med to mobiltelefoner på en klubb i nærheten. Den som stjal klarte å smette inn på en t-bane, men det var uvisst om hvilken linje han tok. 16-åringen fikk sperret sine telefoner og vil anmelde forholdet.

To eldre herrer hjulpet hjem

ST. HANSHAUGEN: Kl. 01.51 ble det meldt om to eldre herrer som hadde vært en tur på byen og blitt beruset. Den ene av de to falt på fortauet og den andre forsøkte å hjelpe den ene opp i over en halv time. Politiet kjørte til stedet og hjalp de to herrene hjem til sine rettmessige adresser.

Støy stoppet i sentrum

MUNKEDAMSVEIEN: Kl. 02.39 kom det melding fra Munkedamsveien om at noen holdt på å bore med et trykkbor og arbeid med en vinkelsliper. Politiet undersøkte saken og fant at ingen kunne fremvise tillatelse til dette arbeidet på dette tidspunktet på døgnet. Politiet sørget derfor for at arbeidet opphørte for natten, og at ro og orden ble gjenopprettet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.