*Nettavisen* Nyheter.

Biltyver tatt på fersk gjerning

 

GRUNERLØKKA: Rett før klokken 20.00 søndag kveld fikk politiet melding om innbrudd i en garasje i Teglverksgata. Melder ga en god beskrivelse av to gjerningspersoner og etter kort tid ble disse anholdt av en politipatrulje.

Den ene hadde en GPS til en bil i jakkelommen. Melder kunne bekrefte at politiet hadde stanset rett personer og de ble derfor pågrepet. Ved kontroll i garasjen fant patruljen tre biler med knuste ruter, den ene var i tillegg forsøkt stjålet, siden tenningslåsen var ødelagt.

Eierne av bilene kom til stedet, den ene kunne fortelle at han savnet en GPS fra bilen, tilsvarende den som ble funnet i lommen til en av de pågrepne. De pågrepne ble kjørt inn til Sentralarresten.

Aggressiv bøtelagt

SENTRUM: Rett før klokken 20.00 lørdag kveld fikk politiet melding om en svært aggressiv mann som angrep forbipasserende i Brugata. Blant ofrene ble en eldre herre slått i hodet og fratatt en handlepose. Politiet var raskt på stedet og anholdt mistenkte. Han ble deretter innbrakt til Sentralarresten hvor han vil bli bøtelagt for å ha forstyrret den alminnelige ro og orden.

Bil med dårlige dekk og khat

GRØNLAND: Ved kontroll av en svenskregistrert bil på Grønland søndag ettermiddag ble det avdekket av ingen av dekkene på bilen hadde godkjent mønsterdybde. Føreren fikk kjøreforbud på bilen inntil han får skiftet dekk. I bilen fant politipatruljen noe khat og føreren vil bli anmeldt for dette forholdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag