Bingoraner mistet pusten

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto Foto: Illustrasjonsfoto

Det gikk ikke helt etter planlen for mannen som forsøkte å rane Stovner Bingo. Bingospillerne satte seg på raneren slik at han mistet pusten.

STOVNER: Da politiet kom frem til bingolokalet der det var meldt om ran, hadde bingospillerne allerede full kontroll på raneren.

- Vi fikk melding klokken 18.44 om at en person hadde truet med våpen. Det skjedde på Stovner bingo i Oslo, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Før politiet kom til stedet, hadde gjestene på bingoen først stengt raneren inne på et kontor. Da han knuste en rute og forsøkte å rømme, ble han møtt av gjester som resolutt la ham i bakken og satte seg på ham.

Var bevæpnet

- Han hadde med seg pistol. Om det var en ekte pistol eller ikke vet vi ikke, men det var en forferdelig opplevelse. Det som har skjedd har egentlig ikke sunket helt inn ennå, sier Monica Belstad ved Stovner Bingo til VG Nett.

Hun forteller at bingoen har blitt ranet en gang tidligere. Gjestene, mange av dem lokalkjente på Stovner, sier raneren virket ukjent.

Raneren vil trolig bli avhørt mandag.

Etter pågripelsen klaget raneren på pusteproblemer, og ble tatt med til legevakten for en sjekk.

Les mer i papiravisen på torsdag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag