RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biogassanlegget skal konsekvensutredes


 
 
Det var i forbindelse med en orientering i byutviklingskomiteen om planene for Klemetsrudanlegget, at byråd for miljø og samferdsel Peter N. Myhre (FrP) fortalte at det planlagte biogassanlegget på Klemetsrud skal konsekvensutredes.

SENTRUM/KLEMETSRUD: - Jeg kan bekrefte at Energigjenvinningsetaten er godt i gang med arbeidet, og at saken kommer til komiteen, sa Myhre (FrP).

Både naboer og bydelspolitikere har etterlyst konsekvensutredning for dette anlegget, som det alt er gitt rammetillaelse til å bygge.

I rammetillaelsen blir det ikke stilt krav om slik utredening fordi anlegget ligger innenfor et område som er regulert til avfallshåndtering. Men nå er altså konsekvensutredning likevel et krav.

Byråden kom også med annen oppsiktsvekkende nyhet: Det legges opp til å bygge biobrenselanlegg nord for det eksisterende Klemetsrudanlegget, ved Lofsrud gård, slik mange har fryktet.

Reguleringsplanen for biobrenselanlegget er rett rundt hjørnet, men byråden kunne på forespørsel fra Nordstrands Blad ikke opplyse om den foreligger før eller etter sommeren. Det er bystyret som vedtar reguleringsplanen for et eventuelt biobrenselanlegg på Klemetsrud.


Nordstrands Blad kommer tilbake med mer om saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere