RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitt av «Bettan»


Rocking: «Bettan» bød opp til dans og Elly Christensen grep sjansen.
Rocking: «Bettan» bød opp til dans og Elly Christensen grep sjansen. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG
Elly Christensen var fast bestemt da hun vant «Årets navn» i Bydel Ullern. Pengegaven skulle gå til ny konsert med selveste «Bettan».

ULLERN: Og hun var hjertelig tilstede, den tidligere lederen ved Ullern seniorsenter, Elly Christensen, da Elisabeth Andreassen igjen gjorde storslått entre på seniorsenteret.

– Det er viktig å understreke at Elisabeth Andreassen gjør dette gratis, men musikerne hun har med seg koster litt. Denne gangen har vi jo da vært så heldige at Elly har donert denne gaven til oss, så pengene vi nå får inn kan brukes til mye spennende på aktivitetsfronten, sier leder Anne Haugaard.

Stinn brakke

I overkant av 80 mennesker hadde møtt frem onsdag ettermiddag og alle gledet seg tydelig til dagens konsert.

– Dette blir storslagent! Nå må jeg si jeg gleder meg, sier en eldre dame mens hun baner seg vei mellom bordene og stolene inne i kafe Ulla.

– Vi har malt kafeen, fått oss nytt lydanlegg og ny flatskjerm. Da er det klart det er morsomt å invitere til en slik konsert, men selvsagt er det også for å tiltrekke oss yngre seniorer, sier Haugaard.

Dans og kreativitet

Høstens aktivitetsprogram bærer preg av nytekning. Nyhetene kommer på rad og rekke, blant dem tegning- og maling, kunsthistorie, gigong og dans.

– Det vi har et sterkt ønske om nå er at bydelen bevilger penger til en transporttjeneste hit til senteret. Brukerne opplever stadig at det blir dyrt med taxi eller buss, og da legges det naturlig nok igjen mindre penger her på seniorsenteret, sier Haugaard.

Lot det swinge

Med selveste «Bettan» ved mikrofonen og sangen «Klingar mina klockor» ble den gode stemningen satt. Publikum var målbundet fra første stund. Et titalls fremmøtte tramper takten, mens andre synger med.

– Jeg har hørt at dere skal starte med dansekurs her. Det skulle jeg gjerne ha vært med på, smiler Andreassen, til latter og applaus fra publikum.

To rykende ferske sanger fra hennes nye plate, som gis ut i januar ble testet på seniorene ved Ullern seniorsenter, men det var først da de gode, gamle Grand Prix-låtene kom at Elly Christensen testet rockefoten. Sammen med «Bettan» rocket hun dansegulvet noe som tydelig falt i smak blant de fremmøtte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere