RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitt av hund på Ekeberg


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Brannmelding, bedrageri, innbrudd, hundebitt og trafikkulykker er stikkord fra de siste dagers logg for Manglerud politidistrikt.

Bitt av hund

Onsdag kveld fikk politiet melding fra en mann som var bitt av en hund på Ekeberg.

Han hadde vært og jogget, og på hundesletta hadde han møtt en dame med fem hunder. Den ene hadde hun ikke klart å holde styr på, og den hadde gått til angrep og bitt.

Hvor store skadene ble, er uvisst. Hundefører og jogger hadde utvekslet personalia.
 

«Bilbrann»

Tirsdag ettermiddag fikk politiet en spesiell brannmelding. Røykvarsler gikk og det luktet røyk fra en leilighet i Skullerudstubben.

Da brannvesenet kom seg inn i leiligheten, viste det seg å være snakk om en spesiell bilbrann. En fjernstyrt bil hadde tatt fyr.
 

Bedrageriforsøk

Samme kveld kom det melding fra Rimi på Bogerud. De hadde mistanke om at en person hadde stjålet returbokser fra en annen butikk. Han kom i alle fall med to sekker flatklemt metall.

Da politiet kom og fikk kontakt med mannen, viste det seg at han også hadde kniv på seg pluss noe narkotika.

En bulgarsk mann ble tatt med til sentralarresten hvor han ble bøtlagt for både bedrageriforsøk, å bære kniv og å ha narkotika på seg. Dette må han ut med 9.000 kroner for.
 

Tatt mistenkt for innbrudd

Klokken 01.55 natt til onsdag gikk alarmen fra Proff Partner i Ryensvingen. Da politi kom til stedet, kunne de først ikke se tegn til innbrudd, men det viste seg etter hvert at det hadde vært folk inne.

Like i nærheten påtraff de en mann i en bil de fattet mistanke til. I bilen ble det funnet innbruddsverktøy pluss en del gods som førte til at den 31 år gamle mannen ble tatt med inn til stasjonen mistenkt for heleri. Om han også kan knyttes til innbruddet på Ryen, er noe uklart. Vedkommende, som er en kjenning av politiet, har heller ikke gyldig førerkort.
 

To ulykker på E6

Onsdag var det meget glatt noen steder, og dette slo utpå kvelden ut i to trafikkulykker. Første melding kom klokken 21.43 fra E6 innover ved Klemetsrud. Her hadde en bil endt godt utenfor veibanen og rekkverk. En person ble sjekket av ambulansetjenesten.

Like etter kom ny melding fra omtrent samme sted. Da var en lastebil og flere personbiler innblandet i kollisjon. Ingen alvorlige personskader, men en person ble kjørt til Ullevål sykehus.

Det ble betydelig trafikale problemer i forbindelse med kollisjonene.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere