*Nettavisen* Nyheter.

Bittert tap for MS

MS Hockey tapte 3-2 for Trondheim IK i den siste bonusrunden mandag. Et frustrerende resultat for MS som vant skuddstatistikken med hele 41-21.

MANGLERUD: Dette var kampen som viste mye av det MS Hockey har hatt problemer med i hele år. Laget sliter med å score mål, men fører det meste av spillet. Mandag startet laget formidabelt og tok ledelsen etter bare drøye minuttet ved Miroslav Stolc. Deretter fikk TIK fire tette utvisninger som MS aldri klarte å utnytte. Selv i spill fem mot tre klarte de ikke å overliste en meget pigg Joakim Wiberg i TIK-målet. Denne perioden burde MS ha lagt grunnlaget for en klar seier, men gikk til pause på bare 1-0.

Vi må klare å score i power-play. Vi er helt på høyden med TIK, men en fantastisk Joakim Wiberg i mål holdt TIK inne i kampen. Men, som sagt, det er helt avgjørende at vi begynner å score mål, sa en skuffet kaptein Espen Pettersen.

Utnyttet overtall

Midtveis i den andre perioden ble kampen snudd til gjestenes fordel som fikk score to ganger i power-play og da så det stygt ut for hjemmelaget. Men, det er ingenting i veien med lagmoralen og innsatsen til MS-gutta, som klarte å kjempe seg inn i kampen igjen og ble belønnet med en vakker scoring av Erik Wallace Johansen fire minutter før den siste pausen.

Vi gir oss aldri, men vi har dessverre ikke alltid marginene på vår side, fortsatte Pettersen.

Mye slurv

Etter bare fire minutter av den tredje perioden fikk Ilya Dubkov score et noe enkelt mål på et passivt forsvar og selv ikke den så vanligvis strålende Matti Järvinen kunne forhindre målet. Mye av perioden gikk med på stygge feilpasninger og regelrett slurv. I tillegg var avslutningene på mål av den enkle sorten og tidligere MS-målvakt Wiberg ble spilt ekstra god. MS klarte aldri å hente inn TIK og tapte til slutt 3-2.

Bittert å tape med ett mål i dag, sa teknikeren Mathias Trygg rett etter kampen. Trygg hadde selv mange skuddmuligheter, men mål ble det ikke. Jeg opplever kanskje en liten måltørke nå og det er jo frustrerende i seg selv, men jeg føler allikevel at jeg har rett fokus og det er bare å stå på videre, avsluttet Trygg.

Denne kampen burde vi så klart ha avgjort og jeg synes vi gir bort seieren, sa trener Rune Molberg som allikevel ikke ville svartmale situasjonen.

Jeg synes vi spiller en ærlig og tidvis god kamp. Vi er et helt annet lag nå og selv om vi ikke scorer i overtall i dag, så synes jeg generelt at vi har fått et bedre overtallspill. TIK klarer etter hvert å stresse oss ut og vi makter ikke å score på mulighetene våres. Jeg forklarer gutta hvordan ting skal gjøres, men i all type idrett så er det forskjell på teori og praksis, avsluttet Molberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag