RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjelke etterlyser sine likesinnede


Funn Bjelke mener Lyn-supporterne er for dårlige til å stille opp på kamp.
Funn Bjelke mener Lyn-supporterne er for dårlige til å stille opp på kamp.
I dag går Lyns mest profilerte supporter, Finn Bjelke, ut og refser sine likesinnede. Han mener oppmøtet på kampene er for dårlig.

ULLEVAAL: Det er på Lyns hjemmeside Bjelke slipper ut damp. Han innleder med å innrømme at det å skrive om manglende oppmøte på Lynkamper på lyn.no blir litt som å kjefte på de som faktisk er kommet på dugnad fordi det er så få folk der. Men spør likevel: Hvor inn i #$%& blir det av dere?

Vil vise Wathne

Finn Bjelke har åpenbart trøbbel med TV2s Davy Wathne. Et problem han deler med mange i Bastionen. Han vet dermed godt at han frir til sterke følelser når han påpeker at Lyn nå ligger og vaker rett under medaljeplass, at det er kommet nye inn i styre og stell og at nye spillere er på vei inn, men at Wathne likevel kan fortsette å mobbe klubben for dårlig oppslutning.

Bjelke bruker stygge trusler mot sine medsupportere. Dersom fansen velger å gjøre noe annet på kampdag så gir de Davy Wathne mer ammunisjon så han fortsatt kan dra den ene Lynvitsen han har. (Ja, den om at borgerskapet heller ville spille golf i haven på Montebello enn å støtte LYN), skriver Bjelke. Som synes dette er en dårlig strategi.

Husk Bergen!

Bjelke synes heller alle som er glad i Lyn bør bli enige om å få med seg alle Lyns høstkamper på Ullevaal. Han gir nemlig Wathne, som han respektøst kaller for: "Brølapen på BergenTV" rett i én ting:

Vi burde være flere på Lynkampene! Han kommer med noen tanker om hva som kan ligge bak at ikke flere kommer på kamp.

Kanskje vi har glemt gleden av å se gutta spille LYN fotball langs bakken og trille ball i hatt med bortelagets forsvar?

Kanskje vi har glemt 60 over Brann i fjor?

Kanskje vi har glemt hvor utrolig fint det er å være på Ullevaal sammen med familien?

Kanskje vi har glemt hvordan det var å gå på kamp med gutta?

Kanskje vi har glemt opp og nedturer som Lynsupporter i vår søken efter det middelmådige og jevne uke ut og uke inn?

Kanskje vi rett og slett har glemt litt av identiteten vår og den sanne gleden over det å holde med et lag? Ikke vet jeg, skriver herr Bjelke.

Over glødende kull

Finn Bjelke sier han er verdensmester i bortforklaringer, unnasluntring og at han bruker brorparten av dagen på å slippe unna ting. Men han går over brennende kull (vel, nesten, da) for å få med seg alle hjemmekampene. Grunnen er at Lynkampene får ham til å leve fullt og helt i et par timer. Ja, i enda større grad enn da han var guttunge.

Da ble han hysjet på av den eldre garde da han prøvde å heie på Ola og Dutte og Rodvang og alle gutta. Nå bruker han utestemme i halvannen time, bare avbrutt av sin kones solidariske utbrudd når han må puste.

Fotballglede i arv

Bjelke forteller at familiens yngste datter på åtte år i gårsatt fordypet i avisen. Plutselig kom det eftertenksomt: Hmm... skal Ståle Stensaas til LSK..?

- Jeg vurderte å gi henne forskudd på arv der og da.Det blir familiesamhold av slikt! Vår lille familie har så usigelig stor glede av Lyn og hjemmekampene at selv flåsete kommentarer fra han i Bergen bare får oss til å bli enda større Lynsupportere, skriver Bjelke

Ønsker 10.0000 til

Men vi savner altså dere. Ikke slik at det blir fullt. Det blir jo ikke noe hyggelig. Men sånn ti tusen til av dere omtrent, nærmest bønnfaller supersupporteren.

Ti tusen flere. På hver kamp. Da blir det enda bedre stemning, enda bedre forhold for klubben vår, enda flere å hilse på i butikken eller i nabolaget og en enda større følelse av å høre til. Så hvis du gidder å ta med deg hundre av de nærmeste på neste kamp, så sees vi, avslutter Finn Bjelke.

Titredes

Lokalavisen må bare innrømme at vi er blant lagets sponsorer, og heier intenst på Lyn. Vi er dermed fullstendig inhabile i denne saken, og burde sikkert ikke ha referert hva vår meningsfelle Finn Bjelke sier til Lyn.no uten å ha innehentet uttalelser fra flere kilder. Men vi lar det stå sin prøve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere