RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjerke flytter til Økern

Bydel Bjerke flytter hele bydelsadministrasjonen til Økernsenteret. Byrådet tar den endelige avgjørelsen.

Bjerke: Flere av bydelens tjenester flytter til Økernsenteret i mai neste år. Bydelsutvalget vedtok planene om flytting på møte i bydelsutvalget 14.desember. Vedtaket ble tatt med forbehold om byrådets godkjennelse av avtalen.
Vi er nå inne i en fase med forhandlinger og tilpasninger av avtaler. Vi forventer at byrådet tar den endelige avgjørelsen om dette i løpet av nærmeste ukene, sier bydelsdirektør Tove Heggen Larsen.

Under samme tak

Flyttingen av bydelsadministrasjonen betyr at de aller fleste av bydelstjenester kommer til å bli samlet på et og samme sted.
Vi kommer til å leie hele syvende etasje i høyblokken på Økern. Der skal vi ha hele administrasjonen, barnevernet, hjemmetjenesten og det nye NAV (Arbeids- og velferdsforvaltningen) kontoret, sier bydelsleder Torstein Winger.
Likevel er det en del tjenester som skal fortsatt være på samme sted som hittil.
Helsestasjonen på Veitvet kommer ikke til å flyttes til Økern. I tillegg er det planlagt å åpne et nytt familiesenter samme sted, sier Winger.

Kontrakten utløper

Fram til nå har bydel Bjerke leid lokaler på forskjellige steder i bydelen. Lokalene ligger i Erich Mogensøns vei 38 (Linderud senter), Veitvetveien 8 (Veitvet senter), Trondheimsveien 275 og Øivinds vei 2.
Leiekontraktene på Linderud Senter og Trondheimsveien 275 utløper ved årsskiftet 2007/2008. Da skal vi etter planen begynne flytteprosessen, sier Torstein Winger.
Grunnen til at bydelsutvalget bestemte seg for flytting er mulighetene for en mer effektiv lokalisering av bydelens tjenester. Hensikten med dette var både for å se om det er mulig å drive mer effektivt, og for å kunne tilby bydelens befolkning et fokuspunkt for henvendelser.
Byrådets avgjørelse i denne saken er forventet i løpet av februar eller mars i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere