RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjølsen Valsemølle-billetter til fansen


 
 
Lørdag 23.januar spiller Bjølsen Valsemølle på Rockefeller. Nå kan du vinner billetter til det populære østkantbandet.

BJØLSEN: Bjølsen Valsemølle slapp i høst det kritikerroste albumet ”Mohammeds Café”. Østkantavisa har tidligere omtalt historien bak plata.

– Historien bak er vel egentlig at jeg har vanka på Habibi nesten fra den åpna. Jeg tror det var i '97, fortalte Trond Ingebretsen, vokalist og låtskriver i Bjølsen Valsemølle, til Østkantavisa i høst.I den nye plata beskriver han livet i Oslo.

– Det handler mer om oss i det flerkulturelle Oslo. Bjølsen Valsemølle har et Oslo-image og da må vi plassere oss i det nye flerkulturelle også, sa Ingebretsen.

LES OGSÅ: Hyller kebabsjappe i ny plate

Lørdag 23.januar kan du oppleve bandet på Rockefeller. Østkantavisa ønsker å dele ut to billetter til en heldig vinner som svarer på tre spørsmål om bandet her. Vi ønsker også dele ut to billetter til en som er fan av Østkantavisa på Facebook. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive hvorfor nettopp du skal ha de to billettene under kommentarfeltet på fansiden vår.

BLI FAN AV ØSTKANTAVISA PÅ FACEBOOK

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere