*Nettavisen* Nyheter.

Bjørn: – Hvis dette tar slutt blir jeg ødelagt igjen

– Før jeg begynte på Fontenehuset Oslo Øst hadde jeg mange problemer, jeg satt mye inne, hadde vondt i kroppen og kom meg bare til nærmeste puben.

HASLE: – En kamerat tok meg med til Fontenehuset. Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen til hva dette var for noe. Men nå har jeg lært meg stedet å kjenne og stortrives!

– Jeg har fått mye bedre form etter at jeg begynte å komme til Fontenehuset Oslo Øst om morran. Nå synes jeg det er deilig å stå opp, gå til Fontenehuset og lage i stand frokost til de som kommer tidlig, forteller Bjørn.

– Både kroppen og psyken min har blitt bedre. Jeg har til og med nesten klart å slutte å røyke. Før var jeg redd for å gå til byen, sier Bjørn.

– En venninne sier til meg: «Etter at du begynte i den jobben er du ikke til å kjenne igjen. Du er blitt så åpen og positiv, du er blitt en gladgutt».

– Hvis Fontenehuset Oslo Øst må legge ned vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Det er ingen lignende tilbud for folk som har uføretrygd. Jeg frykter for fremtiden. Nå er jeg i en fast rutine. Hvis dette tar slutt blir jeg ødelagt igjen psykisk. Da får jeg angst og depresjon og blir redd for å omgås andre, sier Bjørn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.