*Nettavisen* Nyheter.

Bjørnholt med i «Kampen om Oslo»

Gjengen fra Bjørnholt skole var selvsagt fornøyde da Anders Ørbeck i Lyn overrakte dem 1000 billetter til torsdagens Oslo-oppgjør.

Torsdag er det klart for nok et prestisjefullt oppgjør mellom Lyn og Vålerenga på Ullevaal. Dit kommer også 1000 elever fra Bjørnholt skole.

Klikk på bildet for å forstørre.

Lyn-spillerne Kim Holmen (t.v.) og Jo Inge Berget besøkte Bjørnholt skole.

BJØRNDAL: Men hvorfor Bjørnholt skole?

Det hele startet med at Lyns «kit manager assistant» og humørspreder Anders Ørbeck ble veldig imponert over det han så elevene presterte i «showbiz» på NRK. Etter å ha sett hvor mye glede de utstrålte, ble de raskt hans favoritter, og han fikk den geniale ideen om å invitere hele Bjørnholt skole med på kampen.

Lyns markedsdirektør Keith Woods syntes også dette var en god idé, fordi "Showbiz handler om entusiasme, engasjement og innlevelse, og det gjør fotball også". Han legger også til at det ikke er påtvunget at du må være Lyn-supporter for å takke ja til invitasjonen.

- En fotballkamp med bare supportere for det ene laget gir ikke helt den samme fotballatmosfæren, og hvis du ikke er supporter for noen av lagene; kom for opplevelsens skyld, oppfordrer Woods.

Press på Holmen

Anders Ørbeck og Keith Woods hadde også med seg Lyn-spillerne Kim Holmen og Jo Inge Berget. De offensive våpnene ser frem til torsdagens nøkkelkamp.

- Disse to kampene mot Vålerenga er kanskje de kampene vi ser mest fram til å spille, utenom kanskje en cupfinale. Det er disse kampene som har best atmosfære, så vi gleder oss kjempe masse, sier Holmen og Berget.

- Hva synes dere om at Bjørnholt skole ble spesielt inviterte?

- Det er jo bare kjempehyggelig. Synes Bjørnholt er en fin skole, og skulle gjerne gått her selv, smiler gutta.

Keith Woods passer samtidig på å legge litt press på Holmen.

- Uansett hvem Bjørnholt-elevene måtte heie på, håper vi at de får se noen flotte saltoer; som innebærer at Kim Holmen må prestere slik vi forventer av ham, sier markedsdirektøren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.