RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørn kom på 4. plass

Bjørn Holthe er topp fire av Norges mest populære dansere. Selv med 1. plassen innen rekkevidde, er han langt fra skuffet.

Lillestrøm: Hellerud-gutten er et eneste stort smil etter at han ble nummer fire i TvNorges Dansefeber i kveld.
- Jeg er veldig fornøyd. Finalen er en seier i seg selv. Jeg har vært med på hele reisen og danset i alle programmene, sier ballroomdanseren mens glitter og stas daler ned fra taket over scenen på Lillestrøm kulturhus i kveld.

Må danse

Til tross for en oppvisning i glødende samba og morsom hiphop sammen med Michelle Purvis (nr. 3) og råtøff guttedans med Eric Nærbø (nr. 2) var det altså lille Hanna Mjåvatn som stakk med med en halv million og tittelen "Norges favorittdanser". Det syns Bjørn er helt fortjent.
- Hun er en fantastisk danser. Veldig allsidig og jobber utrolig hardt. Vibeke (dommer) sa en gang at det er mange som velger å danse, mens andre må danse. Hanna er helt klart en som bare må danse, skryter Bjørn.
- Enn, du? Hvilken kategori tilhører du?
- Må danse. Jeg er helt klart i den kategorien, smiler han.

Tippet topp to

Dommer Geir Bie avslører etter sending at han hadde tippet Bjørn som topp to.
- Jeg hadde faktisk trodd han skulle henge med helt til topps og stå igjen som topp to sammen med Hanna, sier han.
- Men jeg er på ingen måte bekymret for Bjørn. Hans positivitet og dansetalent komme til å gi han jobber herfra og langt ut i evigheten, skryter juryemedlemmet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere