RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørndals superjenter

Bjørndal J12 har fått opp tempoet etter at tidligere eliteseriespiller Morten Rask har trent dem en gang i uka. Det fikk Klemetsrud merke i helgens seriekamp.

Holmlia: Ungjentene viste flott håndball da de slo Klemetsrud 22-8 i helgens seriekamp i Holmlia. Jentene imponerte med hurtig pasningsspill, spenstige kombinasjoner og velplasserte skudd.

Etter at Morten Rask kom inn som trener en gang i uka har jentene virkelig fått opp tempoet, skryter Anett Grønnevik. Hun har, sammen Ellen Olstad, hovedtreneransvaret for jentene.

Vi har spilt mot Klemetsrud mange ganger, men aldri vunnet så mye, forteller Grønnevik.

Historisk i Petter Wessel

Bjørndal-jentene ligger og lukter på bronseplassen i serien, men ingenting er avgjort enda. De startet imidlertid året godt ved å være det aller første laget i historien som har representert Bjørndal i Petter Wessel Cup.

Det var kjempestas. Hele arrangementet var så proft. Vi kom oss til 1\8 dels finalen og de var vi veldig fornøyde med, sier Grønnevik.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere