Gå til sidens hovedinnhold

Bjurling i gullform

VIF kan takke en Björn Bjurling i kjempeslag for at Furuset ikke fikk detonert en bombe i den andre kvartfinalekampen mellom Oslo-naboene. Svensken kan vise seg å bli en svært viktig mann i kampen om "bøtta".

Jordal: Ja, jeg er absolutt fornøyd med egen innsats i denne kampen. Det gikk kjempebra, understreker Bjurling som kunne gå av isen uten å ha sluppet inn en eneste baklengs.
I perioder trykket Furuset bra på mot Bjurlings mål, men svensken nektet å kapitulere. Til slutt hadde han stanset samtlige 20 skudd som var avfyrt mot buret hans.
Dette var ingen bra match fra vår side. Kanskje var vi ikke fokuserte nok, undrer Bjurling.

Kelly avgjorde

Faktum var i alle fall at gjestene hadde muligheter til å ta ledelsen flere ganger i 1. periode, før Øystein Olsen satte inn 1-0 for Vålerenga etter 12 minutter. Også i midtperioden hadde Furuset flere gode sjanser til å gjøre mål, men i stedet punkterte Regan Kelly kampen med sin scoring rett før den andre hvilen. Etter det hadde ikke gjestene mer å gi og den siste perioden ble en transportetappe for VIF.
Selv om vi har vunnet alle kampene mot Furuset denne sesongen, kan vi på ingen måte ta lett på dem. De viste i denne kampen at de kan spille godt, sier Bjurling.

Må heve oss

VIF-spilleren var storfornøyd med å bli seriemester. Nå vil han gjerne vinne NM-tittelen også.
Det er klart jeg vil, men samtidig tar jeg én kamp av gangen. Alle kampene må spilles først. Uansett er vi nødt til å spille bedre enn dette hvis vi skal heve oss videre i sluttspillet, sier Björn Bjurling.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus